Веќе од
Rs 11,500.00 INR
Месечно
Intel Xeon 1230
8 GB RAM

250 GB HDD

10000 GB Transfer

1000 Mbps Port

Rs 12,500.00 INR
Месечно
Rs 1,750.00 Конфигурирање на провизија
Intel Core i7
Intel Xeon E3-12xx
100 Mbps
10 TB Monthly Bandwidth
Веќе од
Rs 12,500.00 INR
Месечно
Rs 1,750.00 Конфигурирање на провизија
Intel Xeon E3-12xx
Intel Xeon E3-12xx
100 Mbps
10 TB Monthly Bandwidth
Rs 12,500.00 INR
Месечно
Rs 1,750.00 Конфигурирање на провизија
Intel Xeon E3-12xx v3
Intel Xeon E3-12xx
100 Mbps
5 TB Monthly Bandwidth
Rs 7,000.00 INR
Месечно
Core2Quad 9300
4 GB RAM

500 GB HDD

3000 GB Transfer

10 Mbps Port

Веќе од
Rs 34,500.00 INR
Месечно
Dual Intel Xeon E5-2620 (3 Достапно)

Powered by WHMCompleteSolution